Стота епизода „Зелене патроле“

Емисија о стању у Националном парку „Фрушка гора“ је стота по реду у серијалу „Зелена патрола на делу“. Шта се све ради у нашем најстаријем националном парку и какви проблеми постоје, погледајте у емисији:

Војвођанска зелена иницијатива је невладина организација основана 2003. године. Један од пројеката овог удружења, еколошко-документарни тв серијал „Зелена патрола на делу“, емитује се од 2010. године. До сада је снимљено 100 емисија, управо је 100-та емисија “НП Фрушка гоЛа – Редовно стање”.

Циљ „Зелене патроле“ је да учини видљивим ланац корупције у области одрживог развоја и животне средине, ради бржег и квалитетнијег решавања проблема загађења животне средине и нарушавање квалитета живота грађана. У серијалу се отворено, храбро и „са лица места“ разобличавају различити облици штетног деловања и бахатости загађивача, корупције, изостанка или спорости реаговања надлежних органа.

За свој рад су чланови „Зелене патроле“ добили велики број домаћих и међународних награда и признања.

Серијал се емитује на 102 ТВ станице из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Хрватске, али и из других држава – Аустрије, Шведске, Шпаније, САД.

Члановима тима „Зелене патроле“ честитамо 100. емисију и желимо им да буду истрајни и храбри, као што су до сада били.

Корисни линкови:

Допашће вам се и...