ТВ емисија о Омладинском кампу “Вршачке планине 2018”

Шта је све урађено током 9. Омладинског волонтерског кампа „Вршачке планине 2018“ сада можете погледати у репортажи „Вршачке куле“, на сајту Географског факултета, и у краткој емисији трајања 10 минута.

У недељнику „Вршачка кула“, у броју 1191 од петка 19. октобра 2018. године, објављен је чланак са приказом кампа. Драго нам је да локални медији препознају важност заштите природе и објављују овакве вести.

Овде можете погледати ФОТОРЕПОРТАЖУ о кампу објављену у „Вршачкој кули“ број 1191, а овде РАНИЈЕ БРОЈЕВЕ „Вршачке куле“.

Вест о одржавању кампа и резултатима објављена је и на сајту Географског факултета Универзитета у Београду. Желимо да се захвалимо Географском факултету, нашим дугогодишњим партнерима, на успешној сарадњи.

На сајту Географског факултета можете погледати ОБЈАВУ о кампу

У производњи ЕЦ „Станиште“, кратка ТВ емисија приказује све важне детаље о кампу. У форми репортаже и интервјуа са учесницима, можете чути како се дошло на идеју о одржавању оваквог кампа, који су били циљеви и какви су резултати боравка студената Географског факултета на Вршачким планинама у септембру ове године. Емисија ће се приказивати на 12 регионалних ТВ станица широм Србије и делиће се по друштвеним мрежама.

Погледајте ТВ емисију о кампу:

Пројекат је финансијски подржало Министарство заштите животне средине.


Министарство заштите животне средине

Допашће вам се и...